Wie zijn wij?

Wij zijn een klein en knus kindercentrum waar veel aandacht is voor onze kinderen. Op dit moment hebben wij een kinderdagverblijf en een BSO in Rotterdam Zuid

Wij doen er alles aan om de kinderen een tweede thuis gevoel te geven. Een plek waar kinderen graag komen om te spelen, om te ontwikkelen en om gewaardeerd te worden. Kinderen en ouders staan daarom bij ons centraal. Persoonlijke wensen nemen wij graag mee in onze aanpak. Want wij willen niet alleen dat de kinderen, maar ook dat de ouders het naar hun zin hebben bij ons.

In ons kindercentrum werken wij met een multidisciplinair team. Onze leidsters hebben diverse achtergronden en opleidingen. Zo hebben wij leidsters die hebben gewerkt in het onderwijs, maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg en peuterspeelzaalwerk. Hierdoor kunnen wij de beste zorg en opvang bieden. Onze toegewijde leidsters voldoen aan de wettelijke eisen voor het werken met kinderen in kindcentra.

Wij eten in het kinderdagverblijf vijf dagen in de week een warme verse maaltijd tussen de middag. Op de BSO eten onze kinderen op de woensdagmiddag en in de vakanties een warme maaltijd. Onze kokkin staat dagelijks met een grote glimlach verantwoorde maaltijden te koken. Ook eten we veel vers fruit en groente als tussendoortje en zijn we veel buiten te vinden. Onze BSOkinderen kunnen bij ons op judo en op zwemles. En als ze willen kunnen ze onder begeleiding huiswerk maken. Dat is fijn, want dan is dat alvast lekker achter de rug als ze thuis zijn.

>Stint4

 

 

Top