Aanmeldformulier

Voor sommige dagen kan er een wachtlijst zijn. Zodra u uw kind bij ons heeft aangemeld, nemen wij contact met u op. We kijken samen naar de mogelijkheden voor de opvang. Eventueel maken wij een afspraak met u op de locatie. U krijgt dan van ons een rondleiding op de groepen. Ook stellen we u voor aan onze leidsters en andere medewerkers. Als er plek op onze opvang is maken we vervolgafspraken voor de plaatsing en wenperiode.

Meld u kind nu aan**  Wij nemen snel contact met u op.

 

**Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welk door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleent u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens. Het doel hiervan is te voorzien in kinderopvang en de uitvoering van de Plaatsingsovereenkomst voor de kinderen die vallen onder uw verantwoordelijkheid als ouder of voogd.

Conform de AGV heeft u daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.

 


 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Top